Springkastelen

Disco Fun

Je eigen fuifspringkasteel compleet met discospots en geluidsinstallatie. Hoe cool is dat! Met deze volledig overdekte disco hou je een superparty binnenin het springkasteel. Door de MP3 aansluitingen kan je zonder problemen via SD, USB of bluetooth je eigen muziek bepalen en je als een echte DJ ontpoppen! De nieuwe hype onder de springkastelen. Compleet met licht en geluid (MP3)


Huurprijs dag: 140 euro
Huurprijs weekend: 210 euro
Weekprijs: op aanvraag

 

4,5 x 4,5 x 4,4 m


Krokodil

Met deze krokodil haal je het ultieme springplezier in huis. Spring op, rond en over de obstakels en dan woeps van de schuifaf. Plezier voor groot en klein. Dit kasteel is voorzien van een dak, waardoor het zonder probleem kan ingezet worden tijdens de wat regenachtige dagen of bij veel zon. Kan zowel binnen als buiten worden geplaatst.


Huurprijs dag: 120 euro
Huurprijs weekend: 180 euro
Weekprijs: op aanvraag

 

5,6 x 5,0 x 3,5m


Clown

Dit vrolijke springkasteel is een echte blikvanger. Als de kinderen springen, gaan de armen van de clown bewegen en feest de clown gewoon mee. Plezier voor groot en klein! Het kasteel is voorzien van een dak waardoor het kan ingezet worden tijdens de wat regenachtige dagen of bij veel zon


Huurprijs dag: 100 euro
Huurprijs weekend: 150 euro
Weekprijs: op aanvraag

 

5,2 x 4,0 x 5,3 m
Vindt u elders in de regio hetzelfde springkasteel goedkoper? Wij betalen het verschil terug